TizFilm - Günlük Film Tavsiyesi #4


#1 Poker Gecesi ( Aksiyon ) - TIKLA IZLE ! ( 7.5 İmdb )



Stan Jeter daha yeni dedektifliğe adım atmış birisidir ülkesinde terfi alan dedektiflerin geleneksel hale geldiği maske takarak bir poker masasında poker oynayarak anıların anlatılmasıdır. Fakat oldukça fazla içmiştir gözlerini açtığında bilmediği bir yerdedir. Kurtuluşun tek yolu masada konuşulan şeyleri yapmaktır.

#2 Jupiter Yükseliyor ( Bilim Kurgu ) - TIKLA İZLE !  ( 5.9 İmdb )


Evrenin tek hakimi  olabilecek genetik haritalara göre evrenin hakimiyetini ele alabilecek güçte olan bir hizmetçi kadına yapılan suikastin hikayesi.Bu kadının ise ölümsüz kraliçe olduğu varsayılıryor.

#3 Focus ( Gerilim ) - TIKLA IZLE !  ( 6.8 İmdb )


Nicky soygun işleriyle upraşan bir hırsızdır. Birgün yaptığı işlerin birinden sonra Jess Barrett isimle güzel ve çekibi bir kadınla tanışır. Jess 'de en az nicky kadar yetenekli bir soyguncudur. Beraber bir av seçerler ve soygun yapmak için hazırlanırlar işler istedikleri gibi gitmeyecek ve birbirlerine aşık olacaklardır.

#4 Yenilmezler Ultron Çağı ( Fantastik ) - TIKLA İZLE ! ( 8.0 Imdb )


Stark'ın buluşu olan ultron kendi yapay zekası ile dünyaya büyük bir tehdit olacaktır. Bu yüzden tüm yenilmezler bir araya gelerek ölümüne bir savaş yapacaktır. Dünya'nın kaderini değiştirecek bir savaş.

#5 Benim Komşum Bir Melek ( Komedi ) - TIKLA IZLE ! ( 7.5 İmdb )


Maggie oğluyla birlikte yeni bir kasabaya taşınırlar. Burda yeni bir hayat kurma planları yapar ve yeni bulduğu işe umutla sarılır. Fakat oğlunu birine emanet etmesi lazım huysuz bir komşusuna bırakır. Komşusunun ise alkolik ve kumar oynayan biri olması komik durumlara neden olacaktır.

#6 Karabasan ( Korku ) - TIKLA IZLE ! ( 6.9 İmdb )


Kocasını veba hastalığından dolayı kaybeden bir kadının oğluyla beraber bir hayat sürmeye çalışırkan oğlunun kitapları arasında karabasan adlı bir katabı buluncaya dek normaldi. Bir süre sonra esrarengiz olaylar olmaya başlar ve oğlu kendinden uzaklaşır.

#7 Nebraska ( Macera ) - TIKLA IZLE ! ( 8.0 İmdb )


Yaşı iyice geçmiş olan bir babanın piyangodan para çıktığını söylesede kimseyi inandıramaz. Oğlu istemesede babasıyla gelmeyi kabul eder ve Nebraska'ya doğru yolculuk başlar.

#8 İki Gecelik Aşk ( Romantık ) - TIKLA IZLE ! ( 6.4 İmdb )


Günümüzde tek gecelik ilişkilerin nasıl yaşandığını duyguların olmadan ihtiyaçların giderildiği zaman anlatılmaktadır. Fakat tek gecelik ilişkiyi uzatmak isteyince olanlar olacaktır. 

#9 Kasırga Denizi  ( Savaş ) - TIKLA IZLE ! ( 7.1 İmdb )


Güney Kore tarafından yapılan filmde 1597′de Amiral Todo tarafından yönetilen savaşta kore'nin en büyük savaşlarından birine sahne olacaktır.

#10 Chiko ( Polisiye ) - TIKLA IZLE ! ( 6.8 İmdb )





Chiko, en tepeye oynuyor. O ve en iyi arkadaşı Tibet için; para, güç ve itibardan daha önemli bir şey yok. Hamburg’un kenar mahallelerinde yaşayan bu iki öfkeli Türk gencin hayatı; onların hayallerini süsleyen her şeyi kontrolü altında tutan uyuşturucu satıcısı Brownie, ile tanışmaları ile değişir. Chiko, Brownie’nin güvenini kazanmak için ne gerekiyorsa yapar ve çok geçmeden onun sap kolu olur. Ancak Tibet Brownie ile takışınca, Chiko kendini tehlikeli bir dengeyi korumaya çalışırken bulur. Hayatını tehlikeye atarak kazandığı her şey, şimdi bir ipliğin ucuna bağlıdır. İtibarı, konumu ve Tibet ile olan arkadaşlığı…















TizFilm - Günlük Film Tavsiyesi #4 TizFilm - Günlük Film Tavsiyesi #4 Reviewed by Unknown on Haziran 21, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.