TizFilm - Tavsiyeleri #1


- En İyi Filmler Kategorisiz. -

#1 Zincirsiz - İmdb: 8.7 - TIKLA IZLE! - FRAGMAN


 İç Savaş'tan iki yıl önce, güneyde geçen Django Unchained'de Oscar sahibi Jamie Foxx eski sahipleriyle geçmişi yüzünden Alman bir ödül avcısı olan Dr. King Schultz'la (Christoph Waltz) bir araya gelen Django karakterini canlandırıyor... Schultz, katil Brittle kardeşlerin peşindedir ve ödülüne kavuşmasını sadece Django sağlayabilir. Doğru kabul edilen her şeye aykırı olan Schultz, Brittle kardeşlerin –ölü veya diri- yakalanmasını sağlarsa Django'yu özgürlüğüne kavuşturma sözü verir.

#2 Çelik Yumruklar - İmdb: 7.2 - TIKLA IZLE! - FRAGMAN


 Eski organizatörlerden Charlie, hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak geçimini sağlamakta ama zorlanmaktadır. Sonunda dibe vurur ve kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max ile şampiyonada yarışacak bir boksör bir robot yapıp eğitmek üzere bir araya gelir. Bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, ringlere geri dönmek için son bir şans daha elde ederler.

#3 Sihirbazların Çırağı - İmdb: 7.6 - TIKLA IZLE - FRAGMAN


Dave başına gelecek olaylardan habersiz,kendi halinde bir üniversite ögrencisidir.Hayatındaki tek sorunu dersleri ve aşık oldugu kızdır.Ancak hayatına daha sonra dahil olacak olan Balthazar Blake,sihirbaz Merlinin ögrencilerindendir,ve sihirbazlıgı ögretebilecegi birisini aramaktadır.Kötü büyücü Maxim Horvath’a karşı tek silahı olan Dave,sihirbazlıgı ögrenerek hem şehrini hemde aşkını korumak zorundadır.

#4 V For Vendetta - İmdb: 8.1 - TIKLA IZLE! -  FRAGMAN


V olarak bilinen maskeli bir adam, geleceğin totaliter rejimle yönetilen İngilteresi'nde korkuyla sindirilmiş halkına egemenliği geri verebilmek için şiddete başvuran biridir. V İngiltere halkını, kendisiyle Guy Fawkes günü olan 5 Kasım’da Parlamento’nun çevresinde buluşmaya davet eder.

#5 Limit Yok - İmdb: 7.3 - TIKLA IZLE! - FRAGMAN


Ya bir hap sizi daha zengin ve daha güçlü kılabilseydi? Eddie (Bradley Cooper) perişan halde yaşayan New York lu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.

#6 Başlangıç - İmdb: 7.5 - TIKLA IZLE! - FRAGMAN


Kaçırılmaması gereken bir başyapıt.
 Domm Cobb işinde çok başarılıdır.İşiyse hırsızlıktır.Diğer hırsızlardan farkı,değerli eşyaları değil,zihnin savunmasız kaldıgı rüyalar sırasında,en değerli sırları çalmasıdır.Bu yetenek onu çok aranan bir casus yapmıstır ve artık normal hayatı yoktur.Eski hayatını geri isteyen Cobb,son verilen görevi başarabilirse istedigini elde edecektir.Bu sefer görev fikir hırsızlıgı degil,fikri zihne yerleştirmektir.Ancak bu sanıldıgı kadar kolay olmayacaktır

#7 Ben Efsaneyim - İmdb: 7.4 - TIKLA IZLE! - FRAGMAN


Robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır. Virüs çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olmuş, sonuçta Neville New York'ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır. Ancak Neville'in durumu çok zordur çünkü belki de dünya üzerindeki tek insan kendisidir. Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır. Herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir. Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville'in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler. 

#8 Rurouni Kenshin 1 - İmdb: 7.6 - TIKLA IZLE! - FRAGMAN


Eski efsanevi suikastçı Kenshin Himura (Takeru Sato) artık gezgin bir samuray haline gelmiştir. Geçmişte yaptıkları yüzünden kefareti olarak artık yardıma ihtiyacı olanları korur. Bu süre zarfında Kenshin Himura Kaoru Kamiya (Emi Takei) ona yardımcı olurlar. Kenshin'nin şiddet dolu geçmişi ile sorunları devam eder .

#9 Zor Gün - İmdb: 7.2 - TIKLA IZLE! - FRAGMAN


1 ödül adaylığı
İlk gösterimi Cannes’da Yönetmenlerin On Beş Günü bölümünde yapılan Mezara Kadar, sert dövüş sahneleri, kovalamacalar, kara mizah, toplumsal hiciv ve bir nebze gerçeküstücülüğü esirgemeyen, hınzır bir polisiye gerilim. Filmin anti-kahramanı, annesinin cenazesinden dönerken kazayla arabasıyla çarparak birini öldüren dedektif Gun-su. Suçunu örtbas etmek için Gun-su, öldürdüğü adamı da annesinin tabutuna koyar. Birkaç gün sonra, emniyet bu kazayı soruşturması için Gun-su’nun ortağını görevlendirir.

#10 6 SüperKahraman - İmdb: 8.1 - TIKLA IZLE! - FRAGMAN


 1 Golden Globe adaylığı. 6 diğer ödül ve 23 ödül adaylığı.
Oldukça zeki bir robot tasarımcısı olan Hiro Hamada kendisini bir anda bir suç örgütünün içinde bulacaktır. Kötü adamların amacı yüksek teknolojili “San Fransokyo” kentini yerle bir etmektir. En yakın arkadaşı Baymax ‘ın yardımıyla Hiro, şehri kurtarmak için oluşturulan gönüllüler ordusuna katılır…














TizFilm - Tavsiyeleri #1 TizFilm - Tavsiyeleri #1 Reviewed by Unknown on Haziran 25, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.