2016/2017'de Çıkmış En İyi Bilim/Kurgu Filimleri!

Herkeseee merhaba, evet biliyorum geleceğe dalıp yıldızları izlemek istiyorsun, hatta gezegenler gezip uzay yolculuğu yapmak istiyorsun, eh birazda güzel bir müzik tam oldu değil mi?

Bu sefer ki listemizde uzaya gideceğiz ve birçok şey yapacağız.Çok fazla yazmadan listeme başlamak istiyorum, umarım izlerken " bu siteyi favorilerime eklemem lazım " dersiniz. 

_________________________________________________________________________________

#1 Uzay Yolcuları ( Passengers ) - İmdb: 7.1 #TRaltyazı



İzlemek istiyorsan > Passengers İzle!

Film imdb ye göre Macera,Dram, Romantizm ve Bilim Kurgu içermektedir. Yılların geçmesi ile birlikte insanoğlu teknolojik olarak çok gelişmiştir ve artık uzay gemisi ile çok uzak galaksilere bile yoluculuk yapabilmektedir. Jim (Chris Pratt) ve Aurora (Jennifer Lawrence <3 ) bir taşıma gemisinde 5000 binden fazla insanın bulunduğu ve yaklaşık 90 yıl sonra uyandırılması gereken iki kişi önceden uyanırlar ve gemide çok güzel zamanlar geçirirler. Zaman geçtikçe birbirlerine yaklaşan bu ikilinin diğer insanları kurtarma çabasına girmesi sonrasından bazı ayrılıklar yaşacaktır.

#TizBunuİzledi;  Yavaş ilerliyor aksiyon falan beklemeyin bence dram/romantizm daha yüksek sadece görsek efektlerden ve kurgunun geçtiği sahnelerden dolayı Bilim Kurgu kategorisi eklenmiş ayrıca son sahnedeki replik listeme girmiştir.

_________________________________________________________________________________

#2 Doktor Strange - İmdb: 7.8 - #TRdublaj



İzlemek İstiyorsan > Doctor Strange İzle!

Başarılı, zeki ama bir okadar da kibirli bir cerrah olan Stephen Strange, bir gün çok ciddi bir trafik kazas geçirir ve bunun sonucunda elindeki tüm sinirler hasar görür. Böylece çok sevdiği ve başarılı olduğu doktorluk mesleğini yapamaz hale gelir, Tedavi için Tibet'de yaşayan ve yaraları iyileştirebilen büyücü Ancient One onun tek umudu olmuştur, Mistik savunma sanatları ustası olan Ancient One sayesinde Doktor Strange çok daha büyük güçlere tanık olur. " Yaşadığı hayatın, aslında gerçekleşebilecek birçok ihtimalden biri" olduğunu öğrenen Strange, yepyeni bir gerçekliğe zihnini açar ve akıl hocasının yardımıyla Dünya'yı kötülüklerden kurtarmaya ant içer.. 

#TizBunuİzledi; Başröldeki oyuncuyu zaten çok seviyordum bu filmi izlemek istiyorsan Mantık bekleme!


_________________________________________________________________________________



#3 - Çin Seddi - The Great Wall - İmdb: 5.7 - #TRaltyazı


İzlemek İstiyorsan > The Great Wall İZLE!

Barutun icadından sonra Asyadan barutu alan komutan Avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askelerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde rivayete göre her 60 yılda bir ortaya çıkan bir ejderha çinlileri tehdit etmektedir. Ejderi yaraladğını söyleyen komutan hem çinlilerden barutu geri alacak hemde ejderha ile kalan hesabını tamamlamak isteyecektir.


_________________________________________________________________________________

#4 Rogue One Bir Star Wars Hikayesi - İmdb: 8.2 - #TRaltyazı


İzlemek İstiyorsan > Rogue One İZLE!
,
İmparatorluk çok yıkıcı bir silah üzerinde uğraşmaktadır. Bu silahın ismi ölüm yıldızıdır. Kendine görev biçen bir grup arkadaş ise bu silahın planlarını ele geçirmeye çalışacaktır. Star Wars zmaan tünelinde bu olaylar yaşanırken aslında çok sıradan olan insanların çok daha büüyk güçlere sahip olanlara kafa tutmasına neden olacaktır. Bu olayların içine girdikçe çok daha fazla bilgiye sahip olan gruptaki kişilerin amaçları çok fazla büyüyecektir.

_________________________________________________________________________________

#5 - Assasin's Creed - İmdb: 6.7 - #TRdublaj



İzlemek İstiyorsan > Assasins's Creed İZLE!

Suikastcının inancı bilim kurgu ve aksiyon türlerinin eş zamanlı bir şekilde harmanlanmış olduğu sinema filmleri, hem işlevsel, hem de niteliksel açılardan bir hayli başarılı sonuçlar taşımaktadır. Özellikle de bu filmler içerisinde 2016 yılı filmleri olarak belli başlı bir kategorileme yapacak olursak; yapımı hakkında oldukça olumlu cümleler kurabilmemiz mümkün olabilir özellikle de son zamanlardaki bilim kurgu düzenlerinin aksine çok daha gerçekçi bir pencereden sinema severlerine sunuyor.


_________________________________________________________________________________


2016/2017'de Çıkmış En İyi Bilim/Kurgu Filimleri! 2016/2017'de Çıkmış En İyi Bilim/Kurgu Filimleri! Reviewed by Unknown on Şubat 28, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.