TizFilm - Günlük Film Tavsiyesi #5

                             #1 - Sonsuzluk Projesi ( Bilim Kurgu ) - TIKLA IZLE !



Todd birgün 7. yaş günü videosunu izlerken şaşkına döner arkatarafta şuanki halini görür. Bu görüntüyü en yakın arkadaşlarına gösterir ve onlarda şaşkına döner. Sonrasında evlerinin arkasında bir zaman makinası bulurlar ve tamir etmeye çalışırlar.



#2 - Dragon Blade ( Savaş ) - TIKLA İZLE !




Dragon Blade filmi çin'in en yüksek bütçeli film olma özelliği taşıyor. Filmin başrollerini ise yıldız oyuncular süslüyor. Jackie Chan, Adrien Brody, John Cusack, Sharni Vinson . Kısaca film roma askerlerinin çini işggal etmeye çalışmasını anlatmaktadır.



#3 - Peşimdeki Şeytan ( Korku ) - TIKLA İZLE !




Şeytan tarafından ele geçirilen bir kadının çektiği büyük korku ve sıkıntıların ele alındığı bir film imdb puanlama sistemi tarafından oldukça yüksek puan almıştır. 



#4 - Kingsman Gizli Servis ( Aksiyon ) - TIKLA İZLE !




Küçük yaşta babasını askeri bir operasyonda kaybeden Gary ona verilen bir madalya ve telefon numarası ile 1 kereye mahsus olmak üzere zorda kaldığında araması gerektiğini söylerler. Aradan seneler geçer ve Gary trafiği birbirine katar ve tutuklanır o telefon numarasını kullanır.



#5 - Çöldeki İzler ( Macera ) - TIKLA İZLE !




Roman'dan beyaz perdeye aktarılan bu yapımda feminist bir kadının kendi başına başladığı yolculukta karşısına inanılmaz şeyler  çıkacaktır.



#6 - İstediğimde Bırakırım ( Komedi ) - TIKLA İZLE !




Hayatlarını çok zor kazanan kimyager ve arkadaşı üniversitenin bütçeleri kısması nedeniyle kovulurlar. Yapacak bişeyi olmayan arkadaşlar uyuşturucunun çok karlı bir iş olduğunu öğrenir ve yasal uyuşturucu üretmeye çalışır. İstediğimde Bırakırım



#7 - Grinin 50 Tonu ( Aşk ) - TIKLA İZLE !




Edebiyat öğrencisi olan Anastasia röportaj almak için gizemli adam olan Grey in yanına gider. Grey 'den oldukça fazla hoşlanır onu düşünmektedir. Grey 'de onu arzular fakat şartları oldukça değişik olacaktır.



#8 - Altın Uğruna ( Gerilim ) - TIKLA İZLE !




İki yakın arkadaş olan Juliano ve joaquin televizyonda çıkan haberlere uyarak amazon ormanlarında altın madenlerinde çalışmak üzere gitmelerini sağlar. Sonrasında çalıştıkça para kazanmaya başlarlar. Kendi yerlerini kurup çok daha fazla para hırsına kapılırlar.



- 20.06.2015



TizFilm - Günlük Film Tavsiyesi #5 TizFilm - Günlük Film Tavsiyesi #5 Reviewed by Unknown on Haziran 20, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.